Peugeot Autós Mobil

Szolgáltatásaink

Gumiszerviz

photo

Gépjárművünk számára a gumiabroncs olyan, mint a cipő. A biztonságos és gazdaságos közlekedéshez elengedhetetlen a megfelelő minőségű abroncs kiválasztása. A gumiköpeny fajtája és mintázata befolyásolja a gépjármű út és kanyartartását, féktávolságát, fogyasztását és a menetzajt.

Fontos, hogy az évszaknak megfelelő gumi mintázatunk legyen, hiszen a nyári időszakra tervezett abroncs a téli hidegben rideggé válik, lehetetlenné téve a megfelelő tapadást és menetbiztonságot. A téli gumik viszont a nyári melegben sokkal gyorsabban kopnak, esős időben instabillá válnak, és növelik a gépjármű fogyasztását is.

 

Szakembereink segítenek kiválasztani az Ön gépjárművéhez legoptimálisabb gumiabroncsot, az Ön pénztárcájának és autóhasználati szokásainak megfelelően.

 

A természetes elhasználódáson túl előfordulhatnak olyan hibák, melyek javíthatóak(defekt, szelep elhasználódás). Vannak azonban olyan hibák, amelyek esetén feltétlenül le kell cserélni a gumiabroncsot, ilyenek például: szálszakadás, durrdefekt, oldalfal sérülés, rendellenes kopás.

 

Nem csak a gumi, hanem a felni is sérülhet, rontva ezzel a vezetési élményt. A kiegyensúlyozatlan kerék erősen rázhatja a kormányt, károsíthatja a futóművet, ezért ajánlatos a téli-nyári kerékcserekor elvégeztetni azok centíroztatását.

 

Szolgáltatásaink:
- Kerék átszerelés
- Gumi átszerelés
- Kerék centírozás
- Defekt javítás

 

További információval kapcsolatban forduljon szervizünhöz a (37) 314-435 -ös, illetve a (30) 602 5226-os telefonszámon vagy keressen bennünket weboldalunkon keresztül vagy személyesen.

 

A bejelentkezéshez a következő adatokra lesz szüksége:
- gépjármű típusa

- gumiabroncs pontos típusa és mérete
- gépjármű rendszáma
- hibajelenség leírása

Peugeot Autós Mobil

...

További infó

További akcióink