Peugeot Autós Mobil

Garancia és Assistance

Peugeot Assistance

photo

PEUGEOT Assistance: gyors helyszíni javítás, a nap 24 órájában, a hét 7 napján, Európa teljes területén. Fedezze fel a szolgáltatás előnyeit!

 
A PEUGEOT Assistance azonnal az Ön segítségére siet, ha gépjárművével elakad az úton (meghibásodás vagy baleset esetén). Átvállaljuk a gyors helyszíni javítás vagy a szervizbe szállítás gondját, hogy Ön kényelmesen folytathatja útját akkor is, ha már éppen hazafele tartott. 
 

PEUGEOT ASSISTANCE: RÁNK MINDIG SZÁMÍTHAT1

A PEUGEOT Assistance szolgáltatással számos helyzetben segítségére leszünk:
 
  1.      - Gépjármű meghibásodás
  2.      - Baleset
  3.      - Kulcsok elvesztése
  4.      - Autóba bezárt kulcsok
  5.      - Téves tankolás
  6.      - Akkumulátor lemerülés (24/7)

 
A PEUGEOT mindent megtesz annak érdekében, hogy ezekben a kellemetlen helyzeteken átsegítse Önt, vagy gyors helyszíni segítséggel vagy a legközelebbi Peugeot márkaszervizbe szállítás megszervezésével.
Amennyiben a garanciális hiba nem javítható a meghibásodás napján, úgy Ön választhatja mobilitási megoldásunkat, és így útját zavartalanul folytathatja vagy egy kényelmes szállást a várakozás idejére.

 

AUTÓZZON FELHŐTLEN ÖRÖMMEL

A PEUGEOT Assistance -nak köszönhetően Ön gondtalanul autózhat: nemcsak Európa teljes területén, de további 15 országban is fedezetet nyújt a szolgáltatás. Magyarországon több, mint 35, Európában további több ezer hivatalos Peugeot márkaszerviz áll rendelkezésére. A PEUGEOT Assistance által nyújtott biztonsági fedezet nemcsak a vezetőre, hanem összes utasra kiterjed, akár újonnan vásárolt, akár használtan vásárolt gépjárművel autózik.

 

MYPEUGEOT ALKALMAZÁS

 

 

A My Peugeot mobiltelefonos alkalmazáson keresztül bármikor könnyedén elérheti a PEUGEOT Assistance szolgáltatást.

 

 

 

1 A tájékoztatás nem teljeskörű. A változtatás jogát a P Automobil Import Kft. fenntartja. A Peugeot Assistance szolgáltatás igénybevételének feltételeit az  újautó megrendelő ÁSZF-jében levő garanciafeltételek tartalmazzák. Az Assistance szolgáltatás országonként változó, az Assistance fedezet a szerződéses garancia időtartama alatt érvényes.

 

Peugeot Autós Mobil

...

További infó

További akcióink